Onanismul face ravagii la Poli! Studenţii nu vor învăţa în sesiune pentru că au foile de curs lipite

Apropierea sesiunii creează panică printre studenţii de la Politehnică, pentru mulţi dintre ei anunţându-se o sesiune imposibilă. Din cauza onanismului practicat asiduu de-a lungul anului universitar, majoritatea studenţilor s-au trezit cu puţin timp înainte de începerea examenelor că au mai toate foile de curs lipite.

„Dacă foloseam şerveţele, n-am fi ajuns aici”, realizează acum cu tristeţe Robert Acrişor, student la Automatică şi Calculatoare. „În loc să se împartă prezervative prin cămine, pe care oricum nu le foloseşte nimeni, că noi nu avem nici timp, nici cu cine face sex, ar trebui să fie împărţite şerveţele, că pe ele cu siguranţă am avea la ce să le folosim. Cineva trebuie să răspundă pentru dezastrul ăsta.”

Studenţii spun că nu s-ar fi ajuns în această situaţie şi dacă la Poli ar exista mai multe studente, de la care ar fi putut lua cursurile. Fiind extrem de puţine studente, majoritatea dintre acestea au aceeaşi problemă, după ce au împrumutat cursurile lor altor studenţi sau pur şi simplu le-au lăsar nesupravegheate în camerele de cămin.

Aşa că singura speranţă a studenţilor de la Politehnică este că nu toţi au lipite aceleaşi foi de curs şi că vor reuşi să obţină un exemplar complet din foile pe care fiecare le mai are nelipite.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
14 ianuarie 2014 10:01

Alte articole

Vezi mai mult