Onanist bucureştean, dezamăgit de oferta imobiliară: „Eu vreau să închiriez doar baia, nu şi camera”

Un tânăr onanist bucureştean a atacat dur agenţiile imobiliare, pe care le acuză de discriminare. Deşi încearcă de mai bine de 3 luni să închirieze o baie, unde să se desfăşoare în voie, onanistul spune că nu a primit nici o oferta, ba unii agenţi imobiliari chiar au făcut mişto de el.

„Nu înţeleg de ce toată lumea vrea să-mi închirieze apartamentul cu tot cu cameră. Eu am nevoie doar de baie. Dacă aş avea prietenă poate ar avea sens să iau şi camera, dar nu e cazul. Mie îmi place să fac sex singur, nu cu femei. Şi sunt mulţi alţii ca mine, doar că nu au curajul să recunoscă. Cei ca mine sunt discriminaţi şi batjocoriţi de agenţiile imobiliare”, a acuzat tânărul onanist bucureştean.

Acesta spune că în ultimele luni a stat mai mult prin băile prietenilor, ba chiar a ajuns să se desfăşoare în toalete ecologice. „Nu ştiu dacă a mai încercat cineva, dar vă spun eu, este absolut crunt să faci sex de unul singur într-o toaletă ecologică. Nu doar că miroase neplăcut, dar e şi spaţiul foarte mic, numai eu ştiu de câte ori mi-am julit cotul.”

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Calin
13 iunie 2013 12:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult