Onaniştii preferă destinaţiile turistice cu mână de lucru ieftină

Conform ultimelor date ale Ministerului Turismului, onaniştii reprezintă un procent important din turiştii care aleg să-şi petreacă concediul în afara ţării. Spre deosebire de turiştii obişnuiţi, cu prietenă sau soţie, onaniştii nu-şi planifică vacanţele în funcţie de exotismul zonei, ci aleg cu preponderenţă destinaţiile cu mână de lucru ieftină.

“Bineînţeles că m-am extaziat când am auzit preţul mâinii de lucru în China sau India”, declară Robert Acrişor, unul dintre turiştii pasionaţi de onanie. “Acasă mă costă foarte mult să-mi întreţin mâna de lucru, deci o astfel de excursie e binevenită. Abia o aştept. Nu-mi iau multe lucruri cu mine, doar un bagaj de mână şi un manual de conversaţie.”

“Totuşi, sunt precaut”, continuă onanistul. “Doar sunt uns cu toate alifiile. La un moment dat am fost la Palma de Mallorca, îmi plăcea cum sună. Când am ajuns, mi-am pus mâinile în cap: mâna de lucru de acolo chiar nu era la îndemâna oricui.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
5 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult