OPC a amendat Kaufland pentru că şoarecele lor nu purta mască

Controalele în hipermarketuri încep să dea roade. Kaufland a primit o amendă istorică de 3 milioane de lei, după ce inspectorii DSP au descoperit că şoarecele de la raionul de carne nu poartă mască, existând riscul să contamineze clienţii cu vreun virus. Şoarecele a primit un avertisment verbal şi i s-a atras atenţia să se spele bine pe lăbuţe şi să poarte cipici dezinfectaţi.

Cei de la DSP i-au montat şoricuţului un mini-dozator cu lichid antiseptic şi l-au dresat să se cureţe bine pe mânuţele din faţă înainte să circule prin raion. De asemenea, l-au dresat să evite clienţii cu febră, pe care el îi simte repede, cu mustăţile sale hipersensibile.

Compania Kaufland a fost obligată să instituie măsuri de carantină pentru toţi şoarecii din toate magazinele, adică să le pună la dispoziţie locuri de cazare în incintă, pentru ca şoarecii să nu mai facă naveta din bârlogul lor până la raioanele unde activează. De asemenea, şoarecii trebuie să mai treacă şi pe la legume şi fructe, ca să-şi ia vitaminele necesare în lupta cu viruşii.

Scris de TNR
12 martie 2020 00:03
Citește mai mult despre: coronavirus

Alte articole

Vezi mai mult