OPC închide un tomberon din Brașov după ce mai mulți urși s-au stricat la stomac

Ursul nostru, stăpânul nostru! Inspectorii ANPC au efectuat azi o descindere la principalele tomberoane din Braşov după ce câţiva urşi s-au plâns că s-au stricat la stomac. În urma controlului, un tomberon a fost închis definitiv, iar 4 asociaţii de locatari au fost amendate pentru că aruncau la gunoi toate mizeriile.

„Aseară, o cufureală masivă a străbătut bârloagele de pe Tâmpa, multe dintre ele devenind complet nelocuibile. Cauza a fost identificată repede – tomberonul din spatele blocului Ţ14, care a şi fost închis, pentru că locatarii nu erau la prima abatere”, explică inspectorul Manole Crainic.

„Hrana aruncată la ghenă nu era deloc proaspătă, o bună parte din deşeuri fiind ieşite de zile întregi din termen. Mă trec fiori când mă gândesc că există oameni care îşi servesc urşii cu asemenea rebuturi, chestii pe care eu nici la şobolani nu le-aş da. Literalmente, gunoaie!”, adaugă Martin M., reprezentantul urşilor. „Sincer, mai bine fac câteva selfie-uri cu turiştii şi mănânc un sandviş cinstit decât să scormonesc în tomberon şi să mă aleg, Doamne fereşte, cu vreo toxiinfecţie alimentară.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 iunie 2021 16:53
Citește mai mult despre: ANPC opc tomberon ursi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult