Record absolut în materie de sacrificiu făcut pentru a arăta ca idolul tău. Un român a uimit pe toată lumea după ce-a decis să renunțe la cap, în speranța că lumea îl va confunda pe stradă cu marele său idol, Mihai Viteazul.

mihaiviteazul_operatieestetica.jpg ”Când spui Mihai Viteazul, primele lucruri care îți vin în cap sunt Unirea de la 1601 și faptul că i s-a tăiat capul”, a scris pe-o foaie marele fan al domnitorului - pentru că, neavând cap, nu mai are nici gură cu care să vorbească. ”Și cum mi-e era greu să înfăptuiesc vreo unire, am decis că e mult mai simplu să-mi tai capul și să-mi arăt astfel respectul pentru marele Mihai.”

Întrebat dacă nu era, totuși, mai simplu să-și lase barbă și să-și pună pe cap o cucă domnească ca să arate ca idolul său, fanul lui Mihai Viteazul a fost vehement. ”Doamne ferește! Dacă făceam așa ceva mă confunda lumea pe stradă cu un hipster, nu cu un mare domnitor român”, a scris acesta pe foaie. ”Fără cap, în schimb, nu las loc de interpretări, e ca și cum ar scrie pe fruntea mea «Mihai Viteazul»... Mă rog, nu chiar pe fruntea mea, dar ați prins ideea.”

Scris de Calin | Wednesday, 30.01.2019 16:47 Monden

National Cinematografic