Operaţie estetică! Un român şi-a tăiat capul ca să arate ca idolul lui, Mihai Viteazul

Record absolut în materie de sacrificiu făcut pentru a arăta ca idolul tău. Un român a uimit pe toată lumea după ce-a decis să renunțe la cap, în speranța că lumea îl va confunda pe stradă cu marele său idol, Mihai Viteazul.

”Când spui Mihai Viteazul, primele lucruri care îți vin în cap sunt Unirea de la 1601 și faptul că i s-a tăiat capul”, a scris pe-o foaie marele fan al domnitorului – pentru că, neavând cap, nu mai are nici gură cu care să vorbească. ”Și cum mi-e era greu să înfăptuiesc vreo unire, am decis că e mult mai simplu să-mi tai capul și să-mi arăt astfel respectul pentru marele Mihai.”

Întrebat dacă nu era, totuși, mai simplu să-și lase barbă și să-și pună pe cap o cucă domnească ca să arate ca idolul său, fanul lui Mihai Viteazul a fost vehement. ”Doamne ferește! Dacă făceam așa ceva mă confunda lumea pe stradă cu un hipster, nu cu un mare domnitor român”, a scris acesta pe foaie. ”Fără cap, în schimb, nu las loc de interpretări, e ca și cum ar scrie pe fruntea mea «Mihai Viteazul»… Mă rog, nu chiar pe fruntea mea, dar ați prins ideea.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 ianuarie 2019 17:47
Citește mai mult despre: mihai viteazul operatie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult