Sorin Oprescu a profitat din plin de prima noapte în arest la domiciliu. Fostul edil l-a sunat imediat pe Adrian Năstase, să-l cheme pe la el. Năstase a fost atât de grăbit să ajungă, încât a împrumutat coloana oficială de la Valeriu Zgonea, promițându-i în schimb că îl lasă o noapte singur în grajd cu vacile la ferma lui de la Cornu.oprescu_nastase_amanti.jpg

”Am făcut un gest firesc, am ajutat un prieten să treacă mai ușor peste singurătatea eliberării. Și eu, după ce am ieșit din pușcărie, am simțit un gol fizic, în zona coccisului, pe care soția mea nu putea să-l umple, nefiind înzestrată de la Dumnezeu cu ce-mi trebuia mie. La fel a pățit și Sorin și m-am dus la el să facem un duș împreună”, explică Năstase.

”Nu știu exact ce-au făcut ei, cert e că Adrian mi-a furat de acasă toate cutiile de creme pe care le aveam. La un moment dat Adrian m-a apelat din greșeală, dar nu se auzeau decât niște gemete. Probabil se uitau la un film de groază românesc, că auzeam: Așa, dă-mi-o ca la bulău”, povește Dana Năstase.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 30.10.2015 09:41 Monden

National Cinematografic