Opt noi emisiuni care ar putea ajunge la TV

Te pui cu urâtele

Emisiune de divertisment în care oameni fără acces la alcool vor trebui să discute în contradictoriu cu unele din cele mai urâte femei din România. Moderator: Andreea Pora.

Pup în cur pentru tine

Cei mai celebri pupaci din România se vor bate în limbi pentru titlul de lingăul anului. Mihai Gâdea, Robert Turcescu sau Victor Ciutacu vor concura pentru a oferi cel mai romantic pupic în fund.

R-Fucker, cu Romică Ţociu

Similar cu “Ochii din umbră” şi “Trădaţi în dragoste”, o echipă TV dezvăluie, în fiecare episod, cum nevasta sau prietena ta te înşeală cu Romică Ţociu.

În gura soacrei

Concurs TV, cu bărbaţi, în care nu câştigă nimeni. Tot ce poţi face e să limitezi daunele.

Schimb de timbre

Emisiune concurs moderată de Andrei Duban şi Florin Condurăţeanu. Prima emisiune din lume cu rating negativ.

Urlacul, cu Silviu Mănăstire

20 de tinere din toată ţara se vor bate pentru a fi aleasa Urlacului. Acestea vor trece prin probe de foc în care vor încerca să-l facă să tacă, ba cu vorba buna, ba cu ceva de mâncare sau chiar, în disperare de cauză, cu sex.

Te pui cu curvele

Reality-Show cu Bianca Drăguşanu şi prietenele ei. Momentele amuzante ale emisiunii vor fi realitate de pămpălăul de la Meteo, Victor Slav.

Trăzniţi în frunte

Emisiune documentar, în care români simpli sunt filmaţi cu încetinitorul cu o cameră de înaltă rezoluţie, în timp ce Victor Ponta anunţă noi taxe şi impozite.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
9 februarie 2014 08:02

Alte articole

Vezi mai mult