Opulenţă pe litoral! Un român a făcut consumaţie de 174 de bonuri de masă la o pizzerie

În timp ce unii români n-au mai văzut marea de ani de zile, alţii lasă câte o avere în fiecare seară în staţiunile luxoase de pe litoral! În acest weekend, printre bogătaşii care au rupt gura târgului s-a numărat Decebal Popescu, referent la Primăria Mizil, care a cheltuit 174 de bonuri de masă la o pizzerie de fiţe din Jupiter.

„N-am văzut în viaţa mea atâta belşug, omul ăsta trebuie să fi fost vreun şeic arab sau vreun cap al mafiei siciliene”, spune Răducu, şef de sală. „A cerut spumant făcut din vin adevărat, extra mozzarella pe toate pizzele, apă minerală la sticlă de sticlă. Nici când a venit vărul de gradul III al lui Ţiriac n-am scos din pivniţă apa minerală aia bună!”

„Din cele 174 de bonuri de masă, 2 au fost şpaga mea”, se laudă Marcel, ospătar. „Acum pot să mă duc să mănânc şi eu o pizza!”

După veritabila orgie culinară, grupul de petrecăreţi din jurul lui Decebal Popescu s-a retras la un hotel luxos de 2 stele din zonă, nu înainte de a sparge şi o bancnotă nou-nouţă de 50 de lei la Gogoaşa Înfuriată.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
17 iunie 2019 13:41
Citește mai mult despre: lux

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult