Orange contraatacă: În noua lor reclamă, Gigi Ciobanul se laudă cu semnalul excelent din puşcărie

Invidioşi pe succesul reclamelor cu Ghiţă Ciobanul, concurenţii de la Orange nu stau degeaba! Aceştia au hotărât să creeze la rândul lor “un personaj îndrăgit, cu care lumea să relaţioneze”, lansând recent un spot publicitar cu simpaticul Gigi Ciobanul. În noua reclamă, acesta se laudă că are 5 liniuţe de semnal în orice puşcărie s-ar afla, graţie tabletei pe care a primit-o de la Orange, ascunsă într-o cutie de vaselină.

“La Jilava, la Poarta Albă, pe oriunde m-ar purta transhumanţa, pot ţine legătura cu familia, cu prietenii, cu Meme… Şi chiar şi cu cele sfinte, prin intermediul portalurilor ortodoxe. Nu mai ratez niciun sfânt din calendar”, spune Gigi Ciobanul. “Sper să-i conving pe colegii mei să-şi facă şi ei abonament, am putea să discutăm pe WhatsApp în loc să batem cu cana în perete noaptea.”

“Chiar şi mulsul zilnic e mult mai distractiv, acum că pot intra pe… ştiţi voi, site-uri deocheate”, recunoaşte Gigi Ciobanul, izbucnind în râs în stilul lui inconfundabil.

Dacă reclama se bucură de succes, Gigi Ciobanul ar putea călca pe urmele înaintaşului său Ghiţă, deschizând în curtea penitenciarului un magazin cu produse specifice infractorilor de drept comun.

Scris de Vasile
11 decembrie 2013 11:12

Alte articole

Vezi mai mult