Orange intră pe segmentul homeless cu sloganul „Ia-ţi internetul pe mobil”

Noile abonamente homeless sunt promovate printr-o reclamă pe cât de simplă pe atât de eficientă: „Nu poţi accesa internetul de acasă pentru că locuieşti pe stradă, sub cerul liber? Eşti tot timpul în mişcare şi ai nevoie de mobilitate? Înseamnă că eşti boschetar! Ia-ţi acum internetul pe mobil de la Orange și vei putea să navighezi peste tot. Pachetul vine ambalat într-o cutie de carton care este atât de mare încât poţi să și dormi în ea. Află de la consultanţii noştri ce abonament ţi se potriveşte: Maidanez, Sconcs sau Singur-cuc.”

Abonamentele Homeless au deja un mare succes printre boschetari, iar abonaţii par încântaţi de oferta Orange. „Mie cel mai bine mi se potriveşte abonamentul Singur-cuc, îmi vine ca o mănuşă găsită pe stradă”, ne spune cerşetorul Tarzan nebunu’. „Acum sunt mereu în contact cu prietenii mei pe Facebook, ştiu tot timpul unde se aruncă gunoi şi unde se dă de pomană. Dacă un coleg se duce la un parastas, imediat dau şi eu attending pe Facebook. Singurul lucrul care nu-mi merge e butonul Homepage, dar m-am obişnuit demult.”

Evident, există şi unii clienţi nemulţumiţi de serviciile operatorului de telefonie mobilă. Boschetarul Stănică Tartoru a avut o problemă cu configurarea căsuţei de mail aşa că a sunat le serviciul de relaţii cu publicul: „Operatorul m-a tratat de parcă era vina mea că nu-mi merge mailul. Mi-a zis că încercaţi să ne sunaţi din alt colţ al cutiei de carton. Cred că nu aveţi semnal în acea parte a cutiei dumneavoastră.”

Scris de TNR
6 ianuarie 2012 18:01

Alte articole

Vezi mai mult