După ce ani la rând numărul de turiști sosiți în Curtici a fost dintr-o singură cifră, edilul orașului pare decis să schimbe situația, iar primul pas a fost deja făcut. Astfel, începând de anul acesta Curtici se mândrește cu un nou slogan turistic, unul despre care primarul spune că va atrage turiștii ca un magnet: ”Poate-n Curtici!”.

poate_n_curtici.jpg ”Cu acest nou slogan, modurile în care putem promova orașul sunt nelimitate”, exultă primarul. ”Să vă dau câteva exemple: «Vrei să vezi cel mai spectaculos oraș din lume? Poate-n Curtici!», «Vrei să te dai cu cea mai tare tiroliană? Poate-n Curtici!», «Vrei să vezi cea mai spectaculoasă cascadă din lume? Poate-n Curtici!» sau «Vrei să vizitezi cele mai mari piramide? Poate-n Curtici!». Expresia «Poate-n Curtici!» merge practic la orice.”

Primarul a povestit și cum i-a venit ideea genialului slogan. ”Tipii de la firma care voia inițial să ne facă sloganul au cerut să primească o parte din bani înainte, la care eu le-am răspuns prompt: «Poate-n cur!». După care mi-a picat fisa: hopa, expresia asta e material de slogan, «Poate-n Curtici!». Și uite așa m-am și ales cu un slogan bun, și nici n-am cheltuit vreun ban”, a povestit edilul.

Ce credeți, va reuși noul slogan al Curticiului să crească numărul de turiști care vizitează orașul? (727)
Da, bineînțeles!
151 (20%)
Nu, în niciun caz!
18 (2%)
Poate-n Curtici!
558 (76%)

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 04.01.2019 18:53 Monden

National Cinematografic