Oraşul Curtici și-a ales un nou slogan turistic: “Poate-n Curtici!”

După ce ani la rând numărul de turiști sosiți în Curtici a fost dintr-o singură cifră, edilul orașului pare decis să schimbe situația, iar primul pas a fost deja făcut. Astfel, începând de anul acesta Curtici se mândrește cu un nou slogan turistic, unul despre care primarul spune că va atrage turiștii ca un magnet: ”Poate-n Curtici!”.

”Cu acest nou slogan, modurile în care putem promova orașul sunt nelimitate”, exultă primarul. ”Să vă dau câteva exemple: «Vrei să vezi cel mai spectaculos oraș din lume? Poate-n Curtici!», «Vrei să te dai cu cea mai tare tiroliană? Poate-n Curtici!», «Vrei să vezi cea mai spectaculoasă cascadă din lume? Poate-n Curtici!» sau «Vrei să vizitezi cele mai mari piramide? Poate-n Curtici!». Expresia «Poate-n Curtici!» merge practic la orice.”

Primarul a povestit și cum i-a venit ideea genialului slogan. ”Tipii de la firma care voia inițial să ne facă sloganul au cerut să primească o parte din bani înainte, la care eu le-am răspuns prompt: «Poate-n cur!». După care mi-a picat fisa: hopa, expresia asta e material de slogan, «Poate-n Curtici!». Și uite așa m-am și ales cu un slogan bun, și nici n-am cheltuit vreun ban”, a povestit edilul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
4 ianuarie 2019 16:53
Citește mai mult despre: curtici primar slogan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult