Orban alege azi premierul PNL. Pe listă sunt Ciucă, Ciuc şi Ciucaș

Ședință de lucru foarte dificilă pentru liderul PNL Ludovic Orban. Acesta are misiunea de a nominaliza o propunere de premier cu care să meargă la Cotroceni, așa că l-a convocat pe un om de încredere și i-a dat lisa cu nume: Ciucă, Ciuc și Ciucaș.

Fostul premier a precizat că ia în calcul Becks ca variantă de avarie și că în ultimă instanță ar putea merge pe Stela Artois, un nume nou în politică. Orban l-a somat pe omul lui de încredere ca toate variantele să fie neapărat reci și să verifice cu mâna lui, ca să se edifice.

Orban se va gândi profund în ultimele ore și a cerut să i se golească preventiv toate scrumierele din birou. L-a convocat pe ministrul Sănătății să-i aducă urgent o cutie de antinevralgic și mult Colebil, semn că s-ar putea să se întindă cu alegerea numelui.

Surse liberale spun că Orban ar înclina spre Ciucaș și pe Ciuc vrea să-l țină doar pentru gargară și stins vodca, iar Ciucă e prea cazon și nu ține atât de bine la ședințe. Orban exclude orice variantă străină: ”A urlat lumea destul că e președintele neamț, Arafat arab, eu ungur, deci n-am cum să aleg Csiki Sor”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
8 decembrie 2020 13:16
Citește mai mult despre: orban premier

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult