Cu toţii ne-am întrebat cum a reuşit Ludovic Orban să se descurce cu 3000 de lei pe lună, uitând însă că acesta nu e doar un politician redutabil, ci şi un ascet desăvârşit.

Precum pustnicii din vechime, Orban este vegetarian, ducând un stil de viaţă cumpătat, chiar auster. De 20 de ani, mai exact, actualul premier al României trăieşte doar cu apă, malţ şi hamei.

orbanpetrecetoatanoaptea.jpg
"Apa, malţul de orz şi hameiul conţin toate elementele nutritive de care ai nevoie. În plus, orice s-ar zice, acest regim super-vegetarian nu e deloc costisitor. Păi un kilogram de carne e 20 de lei. Unul de Noroc e 2 lei. Normal că mă descurc cu 3000 de lei pe lună. Îmi rămân şi bani de lecţii de chitară", glumeşte premierul.

"E fenomenal. Medicii spun că are organismul unui tânăr de 20 de ani care doarme pe plajă la Vama Veche într-o baltă de fluide corporale", spune Marcel, coleg de post şi rugăciune al lui Orban.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 06.12.2019 17:00 Monden

National Cinematografic