Oreste neagă orice implicare în dosarul cu droguri şi acuză o conspiraţie a elefanţilor zburători roz

Răsturnare de situaţie în dosarul de trafic de droguri de la DIICOT în care sunt suspectate mai multe vedete! Jurnalistul Oreste, fost realizator al unei cunoscute emisiuni cu reptilieni, spune că nu are nicio legătură cu acest dosar şi acuză o conspiraţie a elefanţilor zburători roz.

Potrivit lui Oreste, într-o noapte din vara lui 2016, o mică cireadă de circa 20 de elefanţi zburători roz miniaturali s-ar fi strecurat pe geamul locuinţei sale.

„Elefanţii zburători roz mi-au furat buletinul de ‘cetăţean suveran fiinţă vie născut viu’ şi l-au folosit pentru a achiziţiona substanţele interzise. Probabil au ceva cu mine. Toată lumea are ceva cu mine. Elefanţii zburători roz le-au luat minţile”, a declarat jurnalistul în faţa procurorilor, scărpinându-se frenetic. „Trebuia să fiu mai atent la calendarul mayaş. Semnele erau acolo!”

Întrebat dacă nu a făcut ceva pentru a opri pachidermele rozacee, Oreste a precizat că la momentul respectiv era „absolut captivat” de o piesă de la Pink Floyd pe fundalul căreia, dacă asculţi foaaarte atent, poţi să-l auzi pe Waters cum respiră.

Scris de Vasile
16 iulie 2018 14:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult