Oreste se plânge că de când i-a luat Poliția permisul a ajuns să-și facă liniuțele cu cardul Catena

De când a rămas fără permis, Oreste îi înjură aproape zilnic pe polițiști. Se pare însă că nu faptul că nu mai poate conduce mașină îl deranjează pe Oreste, ci faptul că nu-și mai poate face liniuțele cu permisul, așa cum obișnuia. Bietul Oreste se plânge că a ajuns să folosească cardul Catena pentru operațiunea lui preferată.

Lui Oreste nu par să-i lipsească însă momentele în care se urca la volan imediat după ce trăgea o liniuță, după ce le-a înlocuit cu alte activități: pândește vecinii pe vizor, bate energic în țeavă când aude gălăgie într-un alt apartament și profită la maxim de gratuitatea pe care o are pe autobuze și tramvaie. Ba chiar s-a apucat de făcut ”goblenuri cu bioenergie”, după cum singur se laudă.

E drept că a rămas fără permis, dar măcar Oreste se poate lăuda acum cu ceva ce puțini români pot. Comportamentul lui din seara în care a rămas fără permis a ajuns la urechile lui Cristi Boureanu și Ilie Năstase, fapt pentru care cei doi l-au invitat pe Oreste în clubul lor, dedicat cocalarilor șoselelor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 iulie 2018 20:07

Alte articole

Vezi mai mult