Organizare dezastruoasă la expoziția de pisici de la Romexpo: nu s-au pus butoane de like sub cuști

Ceea ce ar fi putut fi un eveniment care să pună România pe harta internațională a pisicilor, nu a fost decât un eșec penibil, specific de altfel oricărei inițiative românești. Deși la expoziția de pisici organizată în București la Romexpo au fost aduse sute, pate mii de drăgălășenii mieunătoare cu mustăți, organizatorii au uitat să amenajeze și niște butoane de like-uri sub cuști, vizitatorii plecând frustrați și nervoși de la eveniment. 

foto: Daily Mail

„Sigur, simpatice animalele, să te tot smotocești, dar ce rost are când nu le poți da like și share? Ce suntem, barbari, să le ținem acolo de pomană?”, a opinat, nervos, un vizitator. Alți participanți la eveniment au încercat să dea like manual, cu degetul mare, cel opozabil, ce care este folosit de obicei pentru autostop, dar au spus că „nu are același farmec”. 

Alte incidente s-au înregistrat când au apărut doi țigani care au încercat să dea „share” la o pisicuță rasa Singapura într-o sacoșă, dar au fost opriți de doi social media manageri de la BGS care le-au dat block până le-a ieșit sângele pe nas.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 aprilie 2015 12:55
Citește mai mult despre: like pisici share

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult