Organizația Mondială a Sănătății: ”Uitatul la emisiunea lui Măruță este sigur cancerigen!”

Ceea ce se bănuia de foarte mult timp a fost în sfârșit confirmat științific de însăși Organizația Mondială a Sănătății! Dacă consumul de carne roșie sau mezeluri este doar suspectat că ar avea efecte nocive și ar putea provoca cancerul, studiile arată, fără urme de îndoială, că emisiunea lui Măruță este cu siguranță un factor declanșator al cancerului la cap.

„Am urmărit două grupuri, a câte 10.000 de persoane fiecare. Primul grup, care a fost expus în mod repetat emisiunii lui Măruță, a manifestat primele simptome încă din a doua săptămână. Deja, după două luni, boala avansase și a trebuit să intervenim cu medicamente. Al doilea grup, care s-a uitat doar la știrile de la ora 17, a acuzat multiple cangrene, insomnii și crize de nebunie, adică în nota obișnuită pentru o astfel de emisiune”, a dezvăluit Robert Acrișor, medic.

Experții arată că evoluția bolii, în cazul în care pacienții urmăresc emisiunea lui Măruță, este foarte rapidă, necesitând o atentă supraveghere. În stadiul terminal se pare că pacienții nu fac decât să râdă tâmp, pe tot parcursul show-ului, nemaifiind în stare să lege vreun dialog cu rudele sau cu prietenii. „De multe ori cei care se uită la emisiune ajung să se înțeleagă doar cu animalele”, a declarat o sursă din cadrul Ministerului Sănătății.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 octombrie 2015 11:47
Citește mai mult despre: Maruta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult