Orgia de la Politehnică a fost abandonată după 2 ani, că n-a venit nicio femeie

Marea Orgie a Politehniștilor, programată inițial pentru 1 octombrie 2019, a fost amânată din nou, pentru a doua oară, din cauză că nu s-a prezentat absolut nicio femeie nici anul acesta. Politehniștii sunt pe bună dreptate mâhniți și spun că e păcat de cornulețele cu nucă pe care le pregătiseră pentru fete, să le servească între două reprize de sex viguros, studențesc, ca să aibă energie să continue.

Sunt 300 de studenți care așteaptă pe holuri de 2 ani și din când în când se duc în camera lor să mai dea o labă, pentru că se excită intens la gândul că poate totuși apare vreo femeie. E cu atât mai ciudat că n-au venit fete, deși l-au adus și pe studentul din Nigeria.

Deja s-au format bisericuțe de băieți care mai pe față sau mai discret se adună la un sex în grup, cu unul din ei purtând o perucă. Alți studenți au recurs la metoda clasică de a se da cu ojă pe unghii, ca să aibă impresia că penisul lor e frecat de o mână feminină.

Nu sunt puțini nici politehniștii care stau în curul gol cu o oglindă la spate și fac laba peste umăr, uitându-se lasciv la propriile buci, probabil cea mai erotică poziție pe care o vor experimenta în viața lor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 septembrie 2021 15:08
Citește mai mult despre: orgie Politehnică

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult