Ororile dependenţei! Rămas fără ţigări mentolate, un român suflă într-o pungă cu Ben-Gay

Ţigările mentolate sunt pe punctul de a se interzice definitiv, clipă aşteptată cu oroare de mii de români. Dacă unii sunt resemnaţi, alţii, cuprinşi deja de dorul mentolului, recurg la gesturi disperate pentru a-şi satisface dependenţa.

Într-o clădire de birouri din Pipera, pe jumătate pustie din pricina pandemiei, o mână de foşti fumători de ţigări mentolate au găsit o soluţie ingenioasă, dar ruptă parcă din peisajele apocaliptice ale anilor ’90. „Respirăm în pungă! Ben-Gay, ulei de masaj, siropuri, gumă de mestecat, orice care să ne dea fiorul ăla plăcut”, explică Decebal Popescu, inventatorul metodei.

„Din păcate, şefului nu prea îi place să ne vadă suflând în pungi la locul de fumat. Spune că dăunăm imaginii companiei cumva. Să vedem când o rămâne el fără ţigări normale!”, adaugă Decebal.

„Personal, nu mă simt foarte sexy când trag din punga cu Ben-Gay. Sigur, e foarte mentolat, dar, sunt tot felul de alte soluţii. Aş putea să ascund o narghilea sub birou. Sau să trec pe ţigările mentolate de la IQOS, miros mai puţin şi sunt mult mai moderne, cu luminiţe şi vibraţii, mai ceva ca-n Star Trek”, spune Marcela, colegă de etaj.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

21 mai 2020 08:05
Citește mai mult despre: mentol

Alte articole

Vezi mai mult