Martori oculari au relatat că un Mercedes negru lung a trecut în trombă prin Atena, călcând pe trecerea de pietoni doi armatori și un membru al grupului Bilderberg pentru a ajunge rapid la clădirea guvernului grec. Din mașină a coborât un bogătan îmbrăcat cu totul și cu totul aur. „La soare te puteai uita dar la straiele lui ba”, a povestit paznicul de la guvern. 

11651039_1002921263060161_1285882849_n.jpg

Acesta a dat buzna în biroul premierului grec Alexis Tipras, urmat de un convoi de hamali care cărau cufere cu bani. Necunoscutul a oferit oficialului grec câteva zeci de miliarde de euro și l-a ciufulit în cap. „Sper să fie ultima oară când fac asta. Oricum, avem noi grijă să recuperăm suma, eu nu-s un papagal de la FMI sau Banca Europeană”, a spus acesta. 

La plecare omul cu haine de aur a transmis un mesaj întregii Europe: „Acum poate tăceți și voi din gură, că nu mai poate omul să doarmă de la văicărelile voastre. Și să-i spuneți lu' Cristine Lagarde să nu-și mai dea cu părerea despre bani, profitabilitate și rentabilizare până nu a făcut cel puțin trei pelerinaje de moaște la viața ei”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 29.06.2015 19:56 Monden

National Cinematografic