Ortodoxia salvează Grecia! Un patriarh anonim a plătit datoria și a cerut Europei să tacă din gură

Martori oculari au relatat că un Mercedes negru lung a trecut în trombă prin Atena, călcând pe trecerea de pietoni doi armatori și un membru al grupului Bilderberg pentru a ajunge rapid la clădirea guvernului grec. Din mașină a coborât un bogătan îmbrăcat cu totul și cu totul aur. „La soare te puteai uita dar la straiele lui ba”, a povestit paznicul de la guvern.

Acesta a dat buzna în biroul premierului grec Alexis Tipras, urmat de un convoi de hamali care cărau cufere cu bani. Necunoscutul a oferit oficialului grec câteva zeci de miliarde de euro și l-a ciufulit în cap. „Sper să fie ultima oară când fac asta. Oricum, avem noi grijă să recuperăm suma, eu nu-s un papagal de la FMI sau Banca Europeană”, a spus acesta.

La plecare omul cu haine de aur a transmis un mesaj întregii Europe: „Acum poate tăceți și voi din gură, că nu mai poate omul să doarmă de la văicărelile voastre. Și să-i spuneți lu’ Cristine Lagarde să nu-și mai dea cu părerea despre bani, profitabilitate și rentabilizare până nu a făcut cel puțin trei pelerinaje de moaște la viața ei”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 iunie 2015 17:06

Alte articole

Vezi mai mult