În sfârşit, am aflat ce înseamnă "Out of service" pe ecranul bancomatului! Potrivit specialiştilor, acest mesaj indică faptul că piticul care numără banii în bancomat a ieşit la o ţigară sau la WC.

piticul_din_bancomat.jpg
De regulă, piticul revine în maximum cinci minute, aşa că nu e cazul să ne îngrijorăm, spune Decebal Popescu, mecanic de bancomate la FMM Bank.

"Reţeaua noastră de 174 de bancomate e deservită de 420 de pitici numărători, dintre care peste jumătate sunt pitici numărători fumători. Trebuie să le permitem să iasă la ţigară din când în când, altfel devin pitici numărători fumători nerăbdători", explică Magda Nicolae, şefa diviziei HR Pitici a aceleiaşi bănci.

"Pe legea veche aveam voie să fumăm înăuntru, iarna era mai bine, mai ales că rareori lucrăm câte doi pitici într-un singur bancomat. Sigur, exista riscul să ia foc banii", spune Somnorilă, pitic de bancomat în zona Piaţa Unirii.

"Acum nu prea-mi vine să ies la ţigară, mai ales că clienţii devin nervoşi dacă nu eşti la post. De câte ori n-am auzit-o pe aia cu 'Pitic nenorocit'...", adaugă Somnorilă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 20.02.2019 14:15 Monden

National Cinematografic