”Out of service” la bancomat? Înseamnă că piticul care numără banii în el e la ţigară

În sfârşit, am aflat ce înseamnă „Out of service” pe ecranul bancomatului! Potrivit specialiştilor, acest mesaj indică faptul că piticul care numără banii în bancomat a ieşit la o ţigară sau la WC.

De regulă, piticul revine în maximum cinci minute, aşa că nu e cazul să ne îngrijorăm, spune Decebal Popescu, mecanic de bancomate la FMM Bank.

„Reţeaua noastră de 174 de bancomate e deservită de 420 de pitici numărători, dintre care peste jumătate sunt pitici numărători fumători. Trebuie să le permitem să iasă la ţigară din când în când, altfel devin pitici numărători fumători nerăbdători”, explică Magda Nicolae, şefa diviziei HR Pitici a aceleiaşi bănci.

„Pe legea veche aveam voie să fumăm înăuntru, iarna era mai bine, mai ales că rareori lucrăm câte doi pitici într-un singur bancomat. Sigur, exista riscul să ia foc banii”, spune Somnorilă, pitic de bancomat în zona Piaţa Unirii.

„Acum nu prea-mi vine să ies la ţigară, mai ales că clienţii devin nervoşi dacă nu eşti la post. De câte ori n-am auzit-o pe aia cu ‘Pitic nenorocit’…”, adaugă Somnorilă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
20 februarie 2019 15:15
Citește mai mult despre: bancomate pitici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult