(P) Încep să apară numele mari! Toni Delaco, adus cu mandat la DNA

Credeai că turnătoria a murit? Nimic mai fals. Celebrul Toni Delaco, al cărui nume e sinonim în România cu caşcavalul, a fost citat de procurori şi a sosit chiar azi la sediul din Știrbei Vodă să dea cu subsemnatul. Surse din DNA spun că personajul care era cunoscut sub numele de naşul brânzeturilor ar fi fost turnat de cineva invidios pe succesul afacerilor lui. Toni s-a prezentat la sediul DNA, dar n-a venit cu acte contabile în geantă, ci cu mult caşcaval.

“De la portar până la procurori, toţi au buzunarele pline de caşcaval, pentru că Toni a vrut să ne felicite pentru eforturile din ultimul timp. Am avut o discuţie privată adineauri cu el. Ştiu că e un tip corect şi ancheta e inutilă, dar asta e, sesizarea va fi analizată şi i-am spus foarte clar că nu pot interveni în dosarul lui”, a declarat Codruţa Kovesi.

Toni Delaco spune că s-a întors în România după 5 ani în care a căutat cea mai bună brânză din lume. Întoarcerea lui nu a trecut neobservată de către competiție care a făcut un denunț, susținând că ”stă bine pe cașcaval”, sloganul sub care a comunicat Delaco în perioada 2007-2010, ascunde, de fapt, o avere oneroasă obținută din afaceri cu nume mari ale sferei politice, multe din ele având acum dosare deschise de DNA sau fiind deja condamnate în dosare de corupție.

Toni Delaco susține că această plângere este doar semnul fricii pe care a trezit-o întoarcerea lui în competiție și a declarat că ”E normal să le fie teamă de mine, mai ales când au aflat că am reușit să găsesc cea mai bună brânză din lume pe care o voi oferi în luna decembrie clienților Delaco. Când te pui cu o astfel de ofertă, e firesc să-ți fie groază că vei pierde market share. Un lucru simplu am învățat din această fantastică expediție pe care am făcut-o în jurul lumii: what comes around, goes around. Sau, pe românește, totul se plătește”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 aprilie 2015 12:50
Citește mai mult despre: advertorial cascaval DNA Toni Delaco

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult