(P) Inuman! Unui român i-a cerut fosta soție la divorț jumătate din cartonașe

Momente dramatice pentru un bărbat aflat în plin divorț cu soția lui. Deși i-a cedat acesteia la partaj atât apartamentul, cât și cele două mașini pe care le aveau împreună iar el a rămas doar cu trotineta electrică, soția tot n-a fost mulțumită. 

Deși bărbatul era convins că partajul e rezolvat, o veste a căzut ca un trăznet peste el: soția i-a cerut și jumătate din cartonașele adunate în aplicația My Vodafone. ”Până aici!”, a răbufnit bărbatul. ”Numai eu știu cât am muncit pentru cartonașe. Am intrat în grupuri private pe Facebook, am făcut alianțe ca să obțin mai multe cartonașe și m-am rugat de mulți ca să accepte schimburi. E munca mea, nu-i cedez soției niciun cartonaș. Să și le câștige singură!”

Soția bărbatului spune însă că vrea neapărat acele cartonașe. ”Păi eu nu sunt în rețeaua Vodafone, nu am cum altfel să obțin acele cartonașe”, s-a plâns aceasta. Și de aici ar putea veni salvarea bărbatului: dacă avocatul lui este suficient de bun, poate să-i explice soției că oricine se poate juca în aplicația My Vodafone și câștiga cartonașe, inclusiv cei ca ea, care au numerele în altă rețea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 mai 2019 11:53
Citește mai mult despre: cartonașe relatie sotie Vodafone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult