(P) Vezi ce a auzit un bucureștean care și-a legat caşcavalul la boxe

Plictisit de muzica de pe posturile de radio, inginerul Vlăduț F. a avut ideea ingenioasă de a conecta o roată de caşcaval Delaco la boxe, iar ceea ce a urmat i-a depăşit toate aşteptările!

“Ideea mi-a venit după ce am văzut promoția cu Toni Delaco care dă căști Beats dacă îi cumperi cașcavalul. Reclama era cu Toni mufându-și căștile la cașcaval și textu zicea ceva de genu: atât de bun că îți vine să îl asculți. Eram acum o săptămână la picnic cu familia într-un colţ liniştit de pădure, plictisit de CD-urile pe care le luasem cu noi și m-am hotărât să încerc cașcavalul Delaco să văd ce Dumnezeu zice Toni că aude. Am legat boxele la roata de cașcaval, le-am pus pe mașină și, mai întâi mai slab, apoi după câteva reglaje, curat, s-au auzit așa: Vicoveanca, Demis Roussos, ABBA, Elvis. P-ăstea patru le-am ținut minte că după au mai fost vreo 12-13 melodii, ceva Madonna, parcă un Michael, Corina Chiriac și cred că și Rammstein că se bucura fiu-miu care e fan.”

Sărbătoarea a durat 1 oră jumate. Muzica s-a terminat, cașcavalul s-a mâncat. Apoi au schimbat roata și au avut parte de un Rod Stewart, Joe Cocker și Grigore Leșe.

“Noi suntem fani brânză de când ne ştim,” confirmă Nicoleta, soţia lui Vlăduţ. “Da` uite că până acum n-am știut că poți să și-l asculți nu numai să-l bagi în gură. Acum, şi când fac treabă prin casă, ascult caşcavalul cu sfinţenie… La căşti, bineînţeles, ca să nu deranjez vecinii.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
17 iulie 2015 11:07

Alte articole

Vezi mai mult