(P) Viața lui a ajuns un calvar! A făcut un compliment unei tipe și a fost izolat de toți amicii lui

Un moment de inconştienţă naivă i-a distrus viața socială unui tânăr român, care, uitând că se află în compania tovarăşilor de pahar n-a scos niciun comentariu răutăcios la adresa unei gagici de la o masă alăturată. El a fost taxat dur de prieteni, care l-au abandonat ca pe o boarfă.

„Când i-a zis că arată Ok i-am dat cu halba în cap. Păi cât de siropos, să fii, frate? Aşa ceva…”, spune unul din foştii prieteni ai bărbatului penal. Acesta a mai declarat că cel mai jenant moment a fost când gagica a zâmbit, semn că apreciase complimentul. E clar că tânărul ascultase cuminte sfaturile cum să facă un compliment, altfel decât ”Iubito , ce frumoasă ești când sunt beat”.

În acel moment, tânărul ghinionist a fost dat afară în şuturi de foştii săi prieteni. “Cum să tolerăm asemenea panaramă de bărbat în cercul nostru? Păi ăsta e în stare să ne ceară să bem cocktailuri când ne uităm la fotbal”, a declarat unul dintre comeseni, continuând să critice zgomotos diferite defecte închipuite ale femeii.

Tânărul ostracizat a explicat ulterior: “Nu știu ce anume avea tipa, dar era irezistibilă. Știu încă din liceu că așa arătau toate mamele colegelor mele; și toate foloseau produse Avon. M-am documentat ulterior și asta era explicația științifică. Tipa folosise produse din noua linie de cosmetice Anew Reversalist. Altfel n-aş fi fost atât de generos cu complimentele. Asta e! Am greşit, am spus ce gândeam… Un comitet de bărbaţi îmi va judeca fapta.”

Scris de TNR
6 mai 2014 10:05

Alte articole

Vezi mai mult