(P) Viața lui a ajuns un calvar! A făcut un compliment unei tipe și a fost izolat de toți amicii lui

Un moment de inconştienţă naivă i-a distrus viața socială unui tânăr român, care, uitând că se află în compania tovarăşilor de pahar n-a scos niciun comentariu răutăcios la adresa unei gagici de la o masă alăturată. El a fost taxat dur de prieteni, care l-au abandonat ca pe o boarfă.

„Când i-a zis că arată Ok i-am dat cu halba în cap. Păi cât de siropos, să fii, frate? Aşa ceva…”, spune unul din foştii prieteni ai bărbatului penal. Acesta a mai declarat că cel mai jenant moment a fost când gagica a zâmbit, semn că apreciase complimentul. E clar că tânărul ascultase cuminte sfaturile cum să facă un compliment, altfel decât ”Iubito , ce frumoasă ești când sunt beat”.

În acel moment, tânărul ghinionist a fost dat afară în şuturi de foştii săi prieteni. “Cum să tolerăm asemenea panaramă de bărbat în cercul nostru? Păi ăsta e în stare să ne ceară să bem cocktailuri când ne uităm la fotbal”, a declarat unul dintre comeseni, continuând să critice zgomotos diferite defecte închipuite ale femeii.

Tânărul ostracizat a explicat ulterior: “Nu știu ce anume avea tipa, dar era irezistibilă. Știu încă din liceu că așa arătau toate mamele colegelor mele; și toate foloseau produse Avon. M-am documentat ulterior și asta era explicația științifică. Tipa folosise produse din noua linie de cosmetice Anew Reversalist. Altfel n-aş fi fost atât de generos cu complimentele. Asta e! Am greşit, am spus ce gândeam… Un comitet de bărbaţi îmi va judeca fapta.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
6 mai 2014 10:05

Alte articole

Vezi mai mult