Pană de curent în Capitală, că au pornit 5000 de videochatiste vibratoarele simultan

Pană majoră de curent în tot Bucureștiul, din cauza unei oferte de tip happy hour la studiourile de chat. Din cauza unei sincronizări atipice, mii de clienți au intrat la 13:00 fix ca să se delecteze cu minunatele noastre fete. Pentru că era pornit și aerul condiționat, vibratoarele au ars magistrala de 110.000 volți, pe care au supraîncălzit-o grav.

”Nu e exclus ca și alte mii de femei, care lucrează de acasă și se plictisesc la ședințe, să fi pornit și ele aparatele de autosatisfacere erotică. Altfel faci un cash flow când ești purtată de valurile platoului orgasmic. Consumul individual per vibrator e mic, dar cumulat, miile de clitorisuri stimulate prin vibrații ne-au readus subit în epoca de piatră”, comentează Decebal Popescu, expert în autosatisfacere sexuală.

Ipoteza vibratorului e confirmată și de faptul că imediat după ce s-a luat curentul, un oftat sfâșietor s-a auzit în câteva sectoare. ”Cei care spun că probabil femeile aveau vibratoare pe baterii habar n-au, alea sunt pentru amatoare. Profesionistele lucrează ore în șir, nu se încurcă cu baterii, acumulatori și alte vrăjeli din astea”, explică Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
7 august 2020 13:08
Citește mai mult despre: video

Alte articole

Vezi mai mult