Pandele, fericit de când e Firea primar: “Nu-mi mai cere cardul pentru shopping, că are bugetul Bucureştiului”

Cel mai câștigat om din alegerea Gabrielei Vrânceanu Firea ca primar în București nu este vreun locuitor al capitalei ci un om de la țară, primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele. Acesta este căsătorit de mai mulți ani cu cântăreața de muzică populară și s-a mândrit apropiaților că abia acum se simte la buzunar.

„Nu zic că aduce bani în casă, că nici n-am nevoie la o adică. Dar nici nu-mi mai cere cardul când se duce la cumpărături să-și iar rochii, pantofi sau vopseluri pentru machiaj. Are ea un card asociat direct la contul din Trezorerie al Bucureștiului și-și ia de pe ăla cât vrea”, a povestit Florentin Pandele.

Acesta spune că acum totul e mult mai relaxat în casă și nu mai există certuri de la bani. „Pe vremuri, când voia să ia un bibelou nou, o sabie ninja sau o icoană de pus pe șemineul aurit venea și se smiorcăia că să-i dau bani. Acum plătesc fraierii ăia pentru tot luxul ăsta în care trăim, să le dea Dumnezeu sănătate că minte nu le mai trebuie”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie
26 martie 2017 12:03

Alte articole

Vezi mai mult