Pandele s-a enervat după ce Gabi Firea i-a rupt posterul cu Van Damme din buda din fundul curții

Război între soții Florentin Pandele și Gabi Firea! Primarul de Voluntari e enervat la culme după ce azi, când s-a dus la buda sa din fundul curții, a descoperit că posterul lui cu Van Damme a fost dat jos de Gabi Firea și înlocuit cu unul cu Ion Dolănescu, preferatul primăriției de București.

”Eu nu am comentat nimic de carpetele ei cu Răpirea din serai, pe care le-a pus prin toate camerele, ba chiar și cotețul găinilor”, a răbufnit Pandele. ”Un singur lucru am cerut și eu, să mă lase să-mi țin posterul cu Van Dame în budă, că mă relaxează și mă umple de energie dimineața, iar ea mi l-a rupt! Asta înseamnă război!”

Surse apropiate celor doi spun că Gabi Firea i-a rupt posterul lui Pandele ca să-l învețe minte să nu se mai comporte ca un țăran. ”Pandele obișnuiește să meargă încălțat pe covorul roșu care leagă ușa vilei de buda din fundul curții și îl umple de noroi. Gabi Firea e o doamnă, ea se descalță când merge la budă și s-a săturat să calce în noroiul lăsat de Pandele. De aia i-a rupt posterul, ca să-l educe, să nu mai fie țăran”, spune un apropiat al celor doi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
31 martie 2017 12:03

Alte articole

Vezi mai mult