Gest de țăran autentic al lui Florentin Pandele! Ghinionul a făcut să nu mai găsească nimic de șters la budă, nici hârtie, nici coceni, așa că s-a folosit de mileul lăsat de Gabi Firea acolo. Doar că nu era vorba de orice mileu, ci de o moștenire de familie la care Gabi Firea ține foarte mult, așa că țăranca de Bacău a erupt la adresa lui Pandele.

casa_gabi_firea2.jpg ”Un nesimțit!”, acuză Gabi Firea. ”Mileul acela a fost pus în baie pentru înfrumusețare, nu ca să se șteargă Pandele la cur cu ele. A fost croșetat cu mult suflet și transmis din mamă-n fiică de șase generații. Acum l-am pus la sălat și peștișorul stă direct pe faianță, nu are nici un famrec fără mileu sub el. Zici că e baie de țărani, acum că nu mai e mleul acolo, or eu sunt o doamnă.”

”Eu înțeleg că Gabi e supărată, dar nu e cazul să mă atace în public pentru că m-am șters cu mileul ei”, a reacționat Pandele. ”Că așa poate încep să spun și eu despre ce face ea la budă.  De exemplu, ea nu folosește niciodată hârtie, ci doar coceni. Și golește o întreagă găleată de coceni la fiecare tură la budă, nu știu ce face cu ei.”Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 22.05.2017 15:54 Monden

National Cinematografic