Pandele, un ţăran! N-a găsit hârtie la budă şi s-a şters cu mileul preferat al lui Gabi Firea

Gest de țăran autentic al lui Florentin Pandele! Ghinionul a făcut să nu mai găsească nimic de șters la budă, nici hârtie, nici coceni, așa că s-a folosit de mileul lăsat de Gabi Firea acolo. Doar că nu era vorba de orice mileu, ci de o moștenire de familie la care Gabi Firea ține foarte mult, așa că țăranca de Bacău a erupt la adresa lui Pandele.

”Un nesimțit!”, acuză Gabi Firea. ”Mileul acela a fost pus în baie pentru înfrumusețare, nu ca să se șteargă Pandele la cur cu ele. A fost croșetat cu mult suflet și transmis din mamă-n fiică de șase generații. Acum l-am pus la sălat și peștișorul stă direct pe faianță, nu are nici un famrec fără mileu sub el. Zici că e baie de țărani, acum că nu mai e mleul acolo, or eu sunt o doamnă.”

”Eu înțeleg că Gabi e supărată, dar nu e cazul să mă atace în public pentru că m-am șters cu mileul ei”, a reacționat Pandele. ”Că așa poate încep să spun și eu despre ce face ea la budă.  De exemplu, ea nu folosește niciodată hârtie, ci doar coceni. Și golește o întreagă găleată de coceni la fiecare tură la budă, nu știu ce face cu ei.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
22 mai 2017 13:54
Citește mai mult despre: Firea mileu pandele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult