Panicat că magazinele s-ar putea goli complet în zilele următoare, un român a făcut ceva ce părea imposibil până acum câteva zile: s-a dus la cumpărături cu toate cele 174 de pungi pe care le avea în punga cu pungi.

pungacupungi_om.jpg ”Sper să-mi ajungă! Dacă nu, te sun ca să încerci să-mi mai aduci niște pungi de la vecini”, i-a transmis el soției în timp ce ieșea pe ușă. Și românul avea motive serioase să se gândească că e posibil să nu-i ajungă cele 174 de pungi, pentru că lista de cumpărături era atât de mare încât abia i-a încăput în două pungi.

În timp ce bărbatul s-a dus la hypermarket, soția lui a început să arunce lucruri din casă, inclusiv mobilier, ca să facă loc pentru cumpărături. Chiar și așa, spațiul din apartament a fost insuficient, așa că bărbatul a săpat o groapă în spatele blocului și a îngropat acolo produsele cu termen de garanție de peste 1 an.

Desigur, alți bărbați preferă soluții mai practice și comandă bere TNR on line

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 13.03.2020 17:01 Monden

National Cinematografic