Panicat că magazinele s-ar putea goli complet în zilele următoare, un român a făcut ceva ce părea imposibil până acum câteva zile: s-a dus la cumpărături cu toate cele 174 de pungi pe care le avea în punga cu pungi.

pungacupungi_om.jpg ”Sper să-mi ajungă! Dacă nu, te sun ca să încerci să-mi mai aduci niște pungi de la vecini”, i-a transmis el soției în timp ce ieșea pe ușă. Și românul avea motive serioase să se gândească că e posibil să nu-i ajungă cele 174 de pungi, pentru că lista de cumpărături era atât de mare încât abia i-a încăput în două pungi.

În timp ce bărbatul s-a dus la hypermarket, soția lui a început să arunce lucruri din casă, inclusiv mobilier, ca să facă loc pentru cumpărături. Chiar și așa, spațiul din apartament a fost insuficient, așa că bărbatul a săpat o groapă în spatele blocului și a îngropat acolo produsele cu termen de garanție de peste 1 an.

Desigur, alți bărbați preferă soluții mai practice și comandă bere TNR on line

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 13.03.2020 14:01 Monden

National Cinematografic