Vestea ca Dan Tapalaga si Cristian Pantazi pleaca de la Hotnews n-a alertat pe absolut nimeni din redactie. Chiar dacă cei doi sunt importanti pentru publicatie, sunt departe de a fi indispensabili pentru tot ceea ce inseamna proiectul Hotnews. Panica s-a instalat insa in momentul in care s-a aflat ca cei doi il iau cu ei si pe cel mai important membru al echipei, baiatul care scoate diacriticele de pe site.

laptop_hotnews_diacritice.jpg ”E mult mai usor sa gasesti 50 de Pantazi sau Tapalaga decat un baiat bun la scos diacritice”, crede un redactor. ”Iar cel care ne scoate noua diacriticele nu doar că e cel mai bun in domeniu, dar reprezinta si coloana noastra vertebrala, iar fara el riscam sa ne pierdem identitatea editoriala. De aia suntem noi publicatie quality, ca suntem probabil singurii care ne permitem sa platim un specialist in scos diacritice. Asta in timp ce altii nu-si permit nici macar sa plateasca redactorii.”

Cristian Pantazi considera insa normal sa-l ia in noul sau proiect si pe cel care scoate diacriticele. ”Cu el am deschis lista viitoarei redactii, nu cu Dan Tapalaga”, a recunoscut acesta. ”Si va mai fac o confidenta. Va mai amintiti faza cu «Sper sa crapi, Victor Ponta!»? Ei bine, nu un colaborator a postat asta pe pagina de Facebook a Hotnews, ci eu cu Tapalaga, intr-o seara de sprit. A fost distractiv, ne-a sunat chiar si Basescu sa ne felicite atunci. De fapt, nu ne-a sunat, ca era cu noi la sprit.”


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Calin | Tuesday, 13.03.2018 14:40 Monden

National Cinematografic