Panică printre fetele care îşi vând virginitatea pe net! Viorel Lis a luat potul cel mare la păcănele

Credeai că vânzându-ţi virginitatea pe internet poţi să te alegi cu o sumă uriaşă de bani fără niciun risc? Mai gândeşte-te! În urmă cu câteva ore, Viorel Lis a fost văzut ieşind dintr-o sală de jocuri bucureşteană cu un sac de bancnote, semn că a obţinut cele trei lămâi la care tânjea de atâta vreme.

Fostul primar încă nu a precizat cum va cheltui averea proaspăt obţinută, însă există bănuieli că acesta ar urma să participe, sub un nume fictiv, la mai multe licitaţii pentru virginitatea unor tinere. Mai mult decât atât, Lis ar fi mormăit „Aş cam deflora ceva” şi ar fi făcut o comandă de Viagra atât de mare încât şi curierul care i-a livrat-o avea erecţie.

În aceste condiţii, fetele sunt sfătuite să ceară informaţii suplimentare posibililor cumpărători, pentru a nu fi puse în situaţia umilitoare de a face sex cu Viorel Lis. “Dacă pe câştigătorul licitaţiei îl cheamă, să zicem, ‘Victorel Linx’, rugaţi-l să vă trimită o poză recentă şi să specifice dacă a fost vreodată la Capatos. Nu poţi fi niciodată prea sigur”, a avertizat un specialist.

La auzul veştilor, mai multe tinere care îşi scoseseră virginitatea la licitaţie au renunţat la planurile de îmbogăţire şi s-au retras la mănăstire, transmit surse din domeniul internetului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
8 decembrie 2016 16:44
Citește mai mult despre: bani lis pacanele sex virginitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult