Deși deloc inteligenți, până și studenții de la Spiru Haret înțeleg că e ceva în neregulă în universitatea lor. Asta după ce obiectul preferat al studenților de la Spiru Haret, automatul de diplome, s-a stricat de mai bine d eo săptămână și încă nu a fost reperat.

automat_diplome_spiru.jpg ”Eu am dat bani când m-am făcut student aici ca să primesc o diplomă, nu pentru cursuri și examene”, s-a revoltat Robert Acrișor. ”Ce se întâmplă acum e bătaie de joc, mă simt ca și cum universitatea m-ar fura. Adică eu îi dau bani, dar nu primesc nimic la schimb. Nu se mai poate așa!”

Studenții de la Spiru Haret se plâng că nici măcar înainte de stricarea automatului de diplome situația nu era tocmai normală. ”Oferta automatului a fost întotdeauna extrem de slabă”, acuză un student, ”practic găseai doar diplome de viitor șomer: filosofie, științe politice sau jurnalism. De diplome bune, ca să te faci IT-ist, procuror DNA sau medic doar am auzit, că de văzut n-am văzut nici măcar una în automatul de diplome.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 07.03.2016 17:01 Monden

National Cinematografic