Pantofii Adidas care par murdari, o mare ţeapă! Cumpărătorii acuză că aceştia nu put

Bascheţii “gata murdăriţi” erau prea frumoşi să fie adevăraţi! O spun mai mulţi români care au cumpărat pantofi sport cu aspect vintage de la Adidas şi au constatat că, deşi par vechi şi jegoşi, aceştia nu au pic de putoare, ci miros discret a plastic nou-nouţ, ca oricare alte încălţări proaspăt luate de la magazin. Acum, ei acuză compania germană de înşelăciune, cerând să le fie returnaţi banii.

“Când vezi o pereche de pantofi cu cantitatea aia de ţărână pe ei, te aştepţi să duhnească sănătos, a picioare lucrate, ştii tu, buchetul ăla complex, matur, pământos, un pic acid, ca o roată de parmezan proaspăt despicată. Te aştepţi, poate, să aibă şi un uşor iz de ciuperci, ca o adiere dintr-o pivniţă de conac boieresc…”, spune Robert Acrişor, somelier de adidaşi din Galaţi. “Când colo, ţărâna e artificială, un fals ordinar făcut din pixeli, iar mirosul – mirosul n-are nici în clin, nici în mânecă.”

“I-am promis soţiei că mă apuc de alergat, că e sănătos, că nu ştiu ce. Planul meu era s-o păcălesc cu adidaşii ăştia. Păreau perfecţi, dar când colo, miros a adidaşi noi! Acum ce mă fac? Mă apuc de alergat? Am mai dat şi zece milioane”, se plânge Deceneu Petrică, beţiv sedentar din Sectorul 4.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
28 aprilie 2024 04:35
Citește mai mult despre: adidasi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult