Întâlnirea din Papa Francisc și Patriarhul Daniel nu va mai avea loc azi pentru că automobilul în care se afla liderul catolic nu a fost lăsat să intre în curtea Patriarhiei. Paznicul de la intrarea de pe Dealul Mitropoliei le-a făcut semn să se care și le-a și dat cu piciorul în roată. 

papa_trist_patriarhie.jpg

„Domnul de la pază a zis că nu crede că suntem sfinți părinți ai bisericii, că bariera nici măcar nu se ridică pentru mașini de săraci. Ne-a strigat «Marș mă, de-aici, că vine un baștan de la catolici și murdăriți asfaltul cu răgălia asta. Ptiu, Rematul nu-i aici, calicilor»”, a declarat cardinalul Giuseppe Ventimiglia, cel care se ocupă de vizita Papei.

Reprezentanții BOR spun că nu-și reproșează nimic și că Papa Francisc a fost de vină că a venit în vizită deghizat în sărac. „Măcar noi suntem sinceri, suntem bogați și ne îmbrăcăm ca atare. Ăsta e un Cresus pe lângă noi și tot umblă în haine de scăpătat, să dea vrăjeală la fraieri”, a precizat purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 31.05.2019 15:16 Monden

National Cinematografic