Paparazzi au surprins un loc de parcare gol în centrul Capitalei!

Şocant! Paparazzii revistei „Click!” au primit în această dimineaţă un pont anonim conform căruia în centrul Bucureştiului, la doar câţiva paşi de Piaţa Romană, a fost zărit un loc de parcare gol. Reporterii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au fost uluiţi să descopere că informaţia se verifica: locul de parcare, complet gol, se lăfăia pe trotuarul dintre două blocuri ultracentrale.

„Nu mi-a venit să cred că aşa ceva se poate întâmpla la mine în oraş”, spune unul dintre paparazzi, „iniţial m-am gândit că poate n-o fi văzut sursa noastră bine, poate era o maşină de culoarea asfaltului şi omul a crezut că locul e gol. Mi se pare cu atât mai grav cu cât la nici 100 de metri distanţă se găseşte o şcoală de şoferi. Dacă vedeau elevii de acolo aşa ceva, vă daţi seama ce influenţă ar fi putut avea asupra lor?”

Imagini cu locul de parcare gol vor apărea în toate tabloidele de mâine, dar redactorii dau asigurări că ele vor fi blurate. Pe de altă parte, proprietarul parcării spune că nimic nu e adevărat şi că e absolut convins că locul de parcare avea ceva pe el, dar a fost prelucrat în Photoshop de ziariştii în căutare de senzaţional.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 noiembrie 2011 12:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult