Paparazzi: De ziua lui, Ceauşescu s-a distrat pe cinste pe o insulă pustie

De ziua lui, Nicolae Ceauşescu a fost plăcut surprins în ipostaze jenante de către paparazzi. Înconjurat de prietenii cei mai buni de pe insula pustie pe care trăieşte, a chefuit pînă în zori. Alături de tovarăşii săi, cum le spune el, Bruce Lee, Elvis şi, mai nou, Michael Jackson, şi de tovarăşa de viaţă, Elena, nea Nicu a tras la măsea (şi de aproape şi de la distanţă) fără să se gîndească o clipă la cei din ţară, la românii lui care fac cu greu faţă codului galben, sau măcar la faptul că are diabet.

De ziua lui, Nicolae Ceauşescu a fost plăcut surprins în ipostaze jenante de către paparazzi. Înconjurat de prietenii cei mai buni de pe insula pustie pe care trăieşte, a chefuit pînă în zori.

Alături de tovarăşii săi, cum le spune el, Bruce Lee, Elvis şi, mai nou, Michael Jackson, şi de tovarăşa de viaţă, Elena, nea Nicu a tras la măsea (şi de aproape şi de la distanţă) fără să se gîndească o clipă la cei din ţară, la românii lui care fac cu greu faţă codului galben, sau măcar la faptul că are diabet.

Înainte să meargă la culcare, Elena a fost auzită spunînd: „Michael, ai grijă de copii!”

Paparazzi au apucat să îi ia o scurtă declaraţie lui Bruce Lee, care a zis: „Trăim pe o insulă pustie şi asta ne ocupă tot timpul”.

de_ziua_lui_ceausescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
26 ianuarie 2010 23:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult