Paparazzi din România se plâng că sunt hărţuiţi de vedete şi obligaţi să le pozeze

În caz că cineva mai avea dubii, acum e clar: toate vedetele autohtone sunt obsedate să apară în tabloide! O spun paparazzi din România, care se plâng că nu mai au deloc o viaţă privată din cauza piţipoancelor şi penibililor care ţin cu tot dinadinsul să fie promovaţi în tabloide şi emisiuni mondene.

„S-a ajuns prea departe”, povesteşte un paparazzo din Bucureşti. „De exemplu, ieri eram cu fiul meu în parc, am vrut să-i fac o poză şi fix când să apăs declanşatorul Alex Velea şi Antonia mi-au sărit dintr-un tufiş în faţa obiectivului. Când m-am uitat mai atent, l-am văzut şi pe Botezatu ascuns prin boscheţi, dar nu mi-am dat seama ce făcea cu bărbatul cu care se pitise acolo.”

Paparazzi se plâng că primesc sute de telefoane şi sms-uri de la vedetele noastre, prin care acestea anunţă unde sunt şi cum sunt îmbrăcate. „M-ă scobesc în nas la Unirii, vin-o şi pozează-mă acum. Pup, Antonia!”, „Urgent! Mia ieşit o ţâţă din rochie în Fratelli. Sânzi” sau „Sunt cu o femeie, vino repede şi fă-mi o poză. Bote” sunt doar câteva exemple de astfel de sms-uri.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
27 iulie 2013 02:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult