Paradoxul cadourilor. Cei care au bani n-au idei, cei care au idei n-au bani

Savanții români au făcut încă o descoperire absolut remarcabilă. În materie de cadouri, există două categorii de persoane: cei care au bani dar n-au idei și cei care au idei, dar n-au bani. Studiul demonstrează că cei cu bani, cu cât au mai mulți bani, cu atât au mai puține idei și de multe ori oferă drept cadou o sumă cash, spre stupoarea celui care primește cadoul.

„Poți să învârți cât vrei globul pământesc, că o să dai fix de aceeași situație“, spune savantul Decebal Popescu. „Adică în loc de ultimul model de telefon, care a doua zi nu mai e ultimul model, c-a apărut deja altul nou, mai bine ceva din suflet, ceva simplu și în același timp complicat, care să-i amintească de copilărie.“

Savanții au mai descoperit că sunt oameni care rămân în pană de idei, așteaptă până în ultimul moment și ceasul ticăie pe perete, dar ei încă nu au găsit ideea de cadou de aniversare, sau, mai rău, de Crăciun! „Atunci se produc tragediile, și mă refer la cadouri luate din benzinărie“, explică savantul.

Savantul a remarcat că de multe ori cele mai bune idei sunt cele mai simple: „99% din români vor mai puțin plastic, mai multă inteligență, materiale naturale și mai ales bucuria de a-și asambla singuri cadoul. Dacă ar exista un loc care să ofere aceste lucruri, cred că ar da lovitura“.

Și da, există un astfel de loc. Ba, mai mult, ai și reducere 10% dacă folosești codul TNR10.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 decembrie 2021 18:02
Citește mai mult despre: cadouri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult