Aegri somnia pentru cunoscutul nazist gramatical Radu Paraschivescu. În timp ce-și petrecea noaptea în brațele lui Morpheu, acesta a fost vizitat de stafia legendarului George Pruteanu, primul nazist gramatical TV din istorie. 

paraschivescu-si-pruteanu.jpg

Dl. Pruteanu părea foarte agitat și l-a bătut la cap pe dl. Paraschivescu vreo două ore cu privire la participativ și acordul între subiect și predicat atunci când suferi de megalomanie și trebuie să explici unei țări întregi, călare pe cele mai puternice canale media, cum se spune „care” sau „pe care” în oricare situație. 

Dl. Paraschivescu s-a trezit în această dimineață acuzând dureri de cap, confuzie, o senzație de greață și lipsă de poftă de mâncare. Abia când a ajuns la spital pentru tratatament, fiind suspectat de coronavirus, medicii au aflat adevăratul motiv al stării sale, respectiv confruntarea cu George Pruteanu. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 03.02.2020 13:54 Monden

National Cinematografic