Paranghelie în Strehaia! Calul lui Leo a luat BAC-ul cu media 8,30!

Chef de chef în comuna cu cea mai frumoasă arhitectură din România! Ţiganii au sărbătorit reuşita calului George, care locuieşte în casa lui Leo din Strehaia. Ţiganii au plâns până au aruncat cu puradeii unii în alţii, de fericire că George a luat BAC-ul şi nu oricum, ci cu notă mare.

Magelan a dat BAC-ul la limba maternă, la Română, unde a reuşit să copieze, la matematică, sport şi biologie, unde a nimerit bine: i-a picat penisul, subiect la care George strălucea. Acesta se mândreşte şi că e primul cal care dă BAC-ul la 4 materii şi spune că la română oral a avut noroc, pentru că profesorul era de etnie maghiară şi se înţelegeau bine.

În timpul chefului a avut loc şi un mic accident tragic, când calul George i-a lipit manelistului Adi de Vito o bancnotă pe frunte cu copita. Din fericire, Adi de Vito şi-a revenit repede, spunând că e obişnuit, pentru că el se loveşte cu capul de volan la fiecare frână.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
8 iulie 2015 10:07

Alte articole

Vezi mai mult