Chef de chef în comuna cu cea mai frumoasă arhitectură din România! Ţiganii au sărbătorit reuşita calului George, care locuieşte în casa lui Leo din Strehaia. Ţiganii au plâns până au aruncat cu puradeii unii în alţii, de fericire că George a luat BAC-ul şi nu oricum, ci cu notă mare.cal_leo_strehaia_BAC.jpg

Magelan a dat BAC-ul la limba maternă, la Română, unde a reuşit să copieze, la matematică, sport şi biologie, unde a nimerit bine: i-a picat penisul, subiect la care George strălucea. Acesta se mândreşte şi că e primul cal care dă BAC-ul la 4 materii şi spune că la română oral a avut noroc, pentru că profesorul era de etnie maghiară şi se înţelegeau bine.

În timpul chefului a avut loc şi un mic accident tragic, când calul George i-a lipit manelistului Adi de Vito o bancnotă pe frunte cu copita. Din fericire, Adi de Vito şi-a revenit repede, spunând că e obişnuit, pentru că el se loveşte cu capul de volan la fiecare frână.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 08.07.2015 12:31 Monden

National Cinematografic