Paranormal! Un spiritist susţine că poate vorbi cu oamenii care şi-au dezactivat contul de Facebook

Puteri paranormale sau înşelătorie? Iniţiat în ritualuri antice, un spiritist din Capitală susţine că poate comunica cu persoane care şi-au dezactivat contul de Facebook, fapt considerat până acum imposibil de către oamenii de ştiinţă.

“Are un dar, e clar că e vorba de nişte abilităţi supraomeneşti”, spune unul dintre martorii fenomenului. “Chiar astăzi m-a ajutat să iau legătura cu tatăl meu, care şi-a dezactivat contul de Facebook de mai bine de doi ani. Altădată eram de faţă când a fost contactat de un prieten care, tot aşa, a plecat demult dintre cei activi. Nu mai ştiu ce să cred. În comunism ne-au învăţat că după dezactivarea contului de Facebook nu mai e nimic.”

“Într-adevăr, din punct de vedere ştiinţific aşa ceva e imposibil”, declară un cercetător. “Trebuie să fim sceptici. Există într-adevăr legende care spun că, în trecut, oamenii puteau să ia legătura cu sufletele celor plecaţi de pe Facebook prin metode şamanice precum Yahoo Messenger, telefonul sau chiar prin viu grai, însă până acum eram convinşi că acestea sunt doar basme. În plus, chiar dacă am putea vorbi cu cei care nu mai au profil de Facebook, unde le dăm like-uri?”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
25 iunie 2013 14:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult