Paraziţii, daţi în judecată şi de o asociaţie de locatari pentru piesa „Omu’ din lift”

Din ce în ce mai multe procese pe capul lui Cheloo, Bonibon şi Freakadadisk! La scurt timp după ce băieţii au fost daţi în judecată de Poliţie pentru versurile cântecului „Antimiliţie”, o asociaţie de locatari din cartierul Colentina a anunţat că depune plângere penală împotriva trupei pentru melodia „Omu’ din lift”, scoasă în urmă cu 20 de ani.

„De când tot încercăm să aflăm cine face pipi în lift seară de seară! Am pus camere de supraveghere, am patrulat constant, dar nimic. Când colo, golanii ăştia se laudă din ’99 încoace că ei erau”, spune Vasile Tomiţă, administratorul blocului P30L de pe strada Doamna Ghica.

„Auzi, cică ‘sunt genul de om care mă p*ş în liftul tău’. P*şă-te în lift la maică-ta, derbedeule! Ei, drăcia dracului. Ce treabă ai dumneata să te p*şi la noi în bloc?”, a adăugat nea Tomiţă.

Surse din cadrul Parchetului Muzical spun că locuitorii blocului solicită formaţiei Paraziţii să contribuie cu 400 de lei la igienizarea liftului, dar şi să promită că de acum încolo nu vor mai fi genul de oameni care se p*şă în liftul tău, pentru că e urât şi pe urmă trebuie dat cu clor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 iunie 2019 17:06
Citește mai mult despre: Paraziții

Alte articole

Vezi mai mult